Μια ακόμα επιτυχημένη δράση για την «Οδική Ασφάλεια» ολοκληρώθηκε στον «Γαλαξία»

Μια ακόμα επιτυχημένη δράση για την
«Οδική Ασφάλεια» ολοκληρώθηκε στον «Γαλαξία»
από τον Δήμο Ασπροπύργου

Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση, στο πλαίσιο των δώδεκα δράσεων για την οδική ασφάλεια που διοργανώνει ο Δήμος Ασπροπύργου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «My Grand Road» και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, έλαβε χώρα την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 στο κινηματοθέατρο «Γαλαξίας».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου,
«Η Κ.Ε.Δ.Α. αποτελεί λειτουργικό βραχίονα της Δημοτικής Αρχής, από το 2008 που συστάθηκε, με κεντρικό της σκοπό, να εξυπηρετήσει την οικογένεια, να ελαφρύνει το κόστος διαβίωσης, να βελτιώσει την ποιότητας ζωής, να συνδράμει στην Βιώσιμη Ανάπτυξη, και να εντείνει την κοινωνική συνοχή. Οι δράσεις της πλέον είναι υπεράριθμες, και διακτινίζονται σε πολλαπλά επίπεδα, γι’ αυτό και άλλωστε ο Δήμος μας βραβεύτηκε πρόσφατα από τον Θεσμό BRAVO. Όμως οι νέες ιδέες ποτέ δεν θα πρέπει να πάψουν να γεννιούνται, γι’ αυτό και καλώ κάθε πολίτη να καταθέσει μια νέα πρόταση που θα μπορούσε να υλοποιηθεί από την Κ.Ε.Δ.Α., συνεισφέροντας ακόμα περισσότερο στην πόλη μας».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη κατά την έναρξη της εκδήλωσης παρουσίασε στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του Γενικού Ενιαίου Λυκείου της πόλης μας, και τους εκπαιδευτικούς της, δράσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια για θέματα κοινωνικής μέριμνας και προστασίας, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της οδικής ασφάλειας στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία για την οδική ασφάλεια από τον εθελοντή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «My Grand Road», κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο, και τον πρωταθλητή αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κ. Εμμανουήλ Μακρινό, η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή των διοργανωτών που την εκδήλωση πλαισίωσε απευθύνοντας χαιρετισμό η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Αττικής, κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν στην εκδήλωση, η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Γεωργία Κορακίδη, ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ. Αναστάσιος Μαυράκης και ο Διευθυντής του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Ασπροπύργου, κ. Αντώνιος Σαρρής.

Μετά το πέρας των ομιλιών η Αντιδήμαρχος κ. Σ. Μαυρίδη απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Διευθυντές των δύο σχολείων και στην Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Εθελοντισμού Αττικής, κ. Μπαρμπαγιάννη, ευχαριστώντας τους για την συνεργασία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή